3 Mayıs 2014 Cumartesi

BİTENLER #4: NİSAN AYI BİTENLER

Merhabalar!


Bu ay neleri bitirdim, hangilerinden memnun kaldım, hangilerinden kalmadım hepsi bu yazıda.


Loreal Lumi Magic Fondöten: Loreal facebook üzerinden bir yarışmasında sample olarak göndermişti. Tenime iki ton koyu geldi. Kuru ciltlerin daha memnun kalacağına inanıyorum.

Purederm Oksijenli maske: Yazısı şurada. Bu maske bana çok eğlenceli geliyor, seviyorum.

Purederm El Maskesi: Günlük kullanım için uygun. Derinlemesine bir onarma beklememek lazım. İndirim olursa alırım. Yazısı için TIK TIK.


Flormar So Hot Lovely Parfüm: Yüzde elli indirimde bulup aldığım bir parfüm. Hafif bir kokusu var. Tenimde çok kalıcı olmadı. Evde kullanıp bitirdim.

Loreal 3 Etkili Tonik: Loreal’in yeşil renkli toniğini ne kadar sevdiysem bu tonikten bir o kadar nefret ettim. Kıvamı su gibi değil, daha çok jelimsi. Kokusu beni rahatsız etti. Hiçbir şekilde cildimde faydasını görmedim. Temizlik hissi ise sıfır. Ayrıca kapak kısmından süzülen ürünler yapış yapış kalıyor. Kısacası nefret ettim. Doğru çöpe…

Loreal Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Bu ürüne bayılıyorum. Şu an Garnier’ı kullansam da dönüp dolaşıp alacağım ürün yine budur. Yazısı şurada.

Watsons Kirpik Kıvırıcı: Oldukça memnundum. Ama eskimeden atmak lazım, yoksa kirpikleri kırabilir. Şimdi Avon’unkini deneyeceğim.

Elseve Sıvı Saç Kremi: Bu ürün sayesinde saçlarım banyodan sonra kırılmadan taranıyor. Glissle dönüşümlü olarak kullanıyorum. Yenisi alındı bile.

Benri Pamuk: Bu pamuğu çok seviyorum. Göz makyajımı çıkarırken hiç canımı yakmıyor, yumuşacık. Yenisi alındı bile.



Essence Get Big Lashes Rimel: Oldukça severek kullandım bu rimeli. Sanırım bir daha üretilmeyecekmiş. Ah
bu firmaların sevilen ürünleri üretmeme kararı alması yok mu? Yazısı şurada.

Arko Zeytinyağlı El Kremi: Kış döneminde Ankara ayazında işe yarayan bir krem. Yoğun yapısından dolayı bir daha almam. Malum önümüz yaz. Dalan kremi buna oranla daha çok sevdiğimi de ayrıca belirtmem gerekiyor.

Flormar Lovely Vücut Kremi: So Hot parfümün yanında vermişlerdi. Kokusu başarılı olsa da nemlendirme bakımından sınıfta kaldı. Ürün cilt tarafından hiç emilmiyor, öylece duruyor. Kısacası beğenmedim.


Rujlar: Flormar ve Avon’dan rujlarım. Çekmecemi düzenlerken bulduğum, kokusu değişmiş rujlar. O yüzden çöpe gittiler.

Rival De Loop Eyeliner: Siyah rengi. Gözlerimi yaktığı için daha fazla kullanmama kararı aldım ve çöpe attım. Yazısı şurada.

Ne kadar da çok ürün bitirmişim, mutlu oldum hepsini bir arada görünce J


SevgilerJ



4 yorum:

  1. Bende hoşlanıyorum oksijenli maskeden lakin sanki işe yaramıyormuş gibi geliyor bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. temizlik hissi veriyor biraz da olsa :) ama eğlencesi yeter :)

      Sil
  2. flormar parfümün kalıcı olmaması çok kötü halbuki ambalaj harikaymış :(

    YanıtlaSil