9 Haziran 2014 Pazartesi

GOLDEN ROSE QUİCK DRY TOP COAT

Merhabalar!

Ojenizi sürüp saatlerce kurumasını beklemeyi sevmeyenlerden misiniz? Ya da sabah uyandığınızda kuruduğunu sandığınız ojelerinizin üstünde yastık izi görmekten bıktınız mı? Öyleyse sizi yazının devamına alayım.


Daha önce oje kurutucu amaçlı Flormar’dan sprey kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım. Geçen gün Golden Rose’un internet sitesinde bu ürünü gördüm ve denemek istedim. Ankamall’de Golden Rose kioskuna ürünü sordum ama oradaki görevli bu üründen bihaberdi. Neyse dedim ve Kızılay Avm’deki kiosaka gittim. Onlar da ürünü merkezden sipariş ettiklerini, birkaç güne geleceğini söylediler. En sonunda küçük bir kozmetik dükkanında buldum.


Kokusu çok keskin, öncelikle belirtmem gerekiyor.

Maxi Brush fırçası. Rimmel London ojeleri kadar kalın fırçalı değil ama oldukça pratik.


Nasıl uygulamalıyız?

İstediğimiz renk ojemizi sürüyoruz ve 2 dakika bekliyoruz. Ardından top coatu normal oje sürer gibi sürüyoruz. 60 saniye sonra tırnaklarımız dokunulabilir hale geliyor. 2-3 dakika sonra da tamamen kurumuş oluyor.

Elveda yastık izi, elveda beklemek :)

Ben bu ürünü çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Fiyatı 4,25TL

Sevgiler :)

4 yorum:

  1. Süpermiş :))
    Ben çok nadir oje sürdüğüm için ve anında bozduğum için bana iyi olur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojeyi ince katlar halinde sürersen en iyi sonucu alırsın tatlım :*

      Sil
  2. Bak bu tam benlikmiş.Fısfıs şeklinde 2 ürünüm var ve yağlı oldukları için içimdn gelmiyor kullanmak.Bunu denemeliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de denemelisin tatlım. koyu renk ojelerde fırçaya ojenin rengi geçebiliyor. O yüzden fırçaya bol miktarda ürün almanı tavsiye ederim :)

      Sil