23 Eylül 2014 Salı

MAX FACTOR CREME PUFF PUDRA – 41 MEDİUM BEİGE

Merhabalar!

Bugün sizlere yaz boyu kullandığım, hatta dibini gördüğüm pudramı anlatacağım.



Yaz aylarında hiç fondöten sürmedim diyebilirim. O sıcakta fondötenle mücadele etmek bir nevi Çin işkencesi olurdu benim için. Genelde The Balm Time Balm concealer ile sorunlu bölgeleri kapatıp üzerinden Creme Puff ile geçtim. Biraz da aydınlatıcı ve allık uygulayıp makyajımı sonlandırdım.

Makyajımın en büyük yardımcısı olan pudrayı da iyice kullanıp hakkında tam anlamıyla fikir sahibi olduktan sonra blogda yer vermeye karar verdim.


Gördüğünüz gibi ürünü sömürmüşüm. Her neyse :) Gelelim benim yorumlarıma:

İçinden bir süngeri çıkıyor. Daha yoğun kapatıcılık istersem süngeri ile uyguluyorum. Çok kalitesiz bir sünger diyemeyeceğim, acil durumlarda iş görüyor.

Ürünün yapısı ise çok değişik, bir pudradan farklı. Puf puf, yumuşak bir dokusu var. Bu özelliğini sevdim. Kapatıcılığı da orta derecede.

Renk konusunda ise sıkıntılarım var. Kış aylarında NC20 olan tenime oldukça koyu geliyor, yaz aylarında bronzlaşınca daha kullanılabilir oluyor. Bir de her ne kadar ismi bej tonlarında olsa da pembe alt tonlu bir ürün. Yani elinizin ayarı kaçarsa sarı alt tonlu bir boynunuz, pembe - tüp patlamış misali bir yüzünüz olacaktır.


Kalıcılık olarak gün içerisinde tazeleme gerektiriyor.

En negatif yönü ise kokusu. Çok yoğun, parfüm içeren bir kokusu var ve koku konusunda hassasiyeti olanlar satın almadan önce kokusuna bakmalılar.

Bir daha satın alır mıyım? Önce elimdeki pudraları bitirmem lazım. Sonrasında sanırım alabilirim.

Sevgiler :)





2 yorum:

  1. Ben severim mesela parfümlü ürünleri ama merak ettiğim katlanılmaz bir kokusu mu var ?Ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katlanılamaz bir koku değil ama biraz yoğun bir koku. Kokuları tarif etme konusunda biraz yeteneksizim sanırım :(

      Sil