7 Nisan 2014 Pazartesi

FLORMAR PASSİONATE DOTS FAR PALETLERİ PD 41-PD 42

Merhabalar!

Flormar’ın geçen sene çıkardığı Passionate Dots serisi şu an %50 indirimde. Ben de elimde olan far paletlerini iki adet ruju ve transparan pudrayı size yazı dizisi olarak aktarmayı planlıyorum. Böylece bu güzel indirimlerde neleri almak istediğinize karar verme konusunda sizlere yardımcı olabilmeyi umuyorum.

Öncelikle belirtmem gerekir ki ürünlerin tasarımı çok şık. Koleksiyon ilk çıktığı zaman beni cezbeden şey tasarımın güzelliği olmuştu. Türk markalarının bu şekilde gelişim halinde olmaları beni oldukça mutlu ediyor.


Flormar PD 41



Renklerin hepsi birbirinden canlı, renkli bahar makyajları yapmak için birebir. Pigmentasyon bakımından oldukça başarılı. Ne kadar pigmentli olduğunu görebilin diye baz kullanmadan swatch yaptım.




Fardaki en gereksiz renk bence 1 numaralı olan kireç beyazı. Her far paletinde bir adet beyaz far olduğu için elimde beyaz far patlaması yaşıyorum.

8 numaralı mor rengi kullanmak da cesaret gerektiriyor benim için. Ama önyargıları yıkmak lazım değil mi? J

Flormar PD42


İlk palet için söylediğim şeyler burada da geçerli. Fazladan bir kireç beyazı dahaL

Yine bazsız swatclarını gösteriyorum:





 PD 41 kadar cesaret gerktiren ve iddialı değil, daha soft renkler palete hakim. Benim favori rengim gül kurusu gibi olan 7 numaralı renk. 

Özetlemek gerekirse ben bu far paletlerini çok sevdim. Kalıcılığını da bazla arttırınca tadından yenmiyor.

Bu far paletlerini flormar kiosklarından ya da http://www.flormar.com.tr/control/main/ sitesinden online olarak %50 indirimle satın alabilirsiniz.

Yarın aynı serinin iki adet rujuna yer vereceğim.

Sevgiler J



6 yorum:

  1. gule gule kullan canim :)

    YanıtlaSil
  2. Bende almayı düşünüyorum.Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. Ayyy renklerin canlılığına baaak! O turuncuyu kullancaksın bahsettiğim gibi dmiiii=) moru da bence liner çeker gibi üst ya da alt kirpik dibine sürersen bi eyeliner fırçasıyla çok güzel olur tatlışım. güle güle kullaaaaan=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mor ile ilgili önerini denicem tatlıım :) turuncuyu da kullandım dediğin gibi çok başarılı oldu :) çok teşekkür ederim canımmm :)

      Sil